مجله سلامت

بهترین روش های مراقبت از پوست و مو

مجله سلامت

بهترین روش های مراقبت از پوست و مو

خواص بلغور ذرت برای سلامتی

ذرت که با نام Zea mays نیز شناخته می‌شود، یکی از محبوب‌ترین غلات در جهان است. این دانه گیاهی از خانواده علف‌ها و بومی آمریکای مرکزی است؛ اما در انواع بی‌شماری در سراسر جهان رشد می‌کند. پاپ کورن و ذرت شیرین انواع محبوبی از ذرت هستند، اما محصولات ذرت تصفیه شده نیز به طور گسترده مصرف می‌شود و از آن اغلب به عنوان مواد تشکیل دهنده در غذاهای فرآوری شده استفاده می‌گردد، این فرآورده‌ها عبارتند از تورتیلا، چیپس تورتیلا، پولنتا، آرد ذرت، شربت ذرت و روغن ذرت. ذرت سبوس‌دار مانند هر غلات سالم است، زیرا سرشار از فیبر و بسیاری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است. ذرت به طور معمول زرد است اما در رنگ‌های مختلف دیگری مانند قرمز، نارنجی، بنفش، آبی، سفید و سیاه وجود دارد.

ماسک کراتینه مو اولتراشاین بایوفول کانادا، کراتینه و ضد موخوره ارگانیک درخشان کننده فوری مو

برای درمان خشکی وزی و موخوره مو می توانید از ماسک ضد موخوره مو اولتراشاین بایوفول کانادا
که دارای موادی کاملا طبیعی و بدون پارابن سیلیکون و هرگونه ترکیبات شیمیایی مضر برای مو است بهره ببرید.این ماسک ابریشمی مو لخت کننده و براق کننده مو بسیار قوی است. ماسک کراتینه مو اولتراشاین حاوی مواد مغذی و ویتامین ها و انواع پروتئین ها است. ماسک لخت کننده مو بایوفول فاقد ترکیبات شیمیایی، پارابن و سیلیکون است. این ماسک صاف کننده مو و ماسک پروتئینه مو ساخت کشور کانادا است.

بلغور ذرت: خواص مفید

قبل از اینکه من شما را در مورد آنچه می توان از مواد ساخته شده به ارائه آن باید گفت که چه خواص آن به طور کلی است.

بلغور ذرت — آن را یک محصول بسیار با ارزش و مغذی است. این شامل ویتامین B2، B1 کربوهیدرات و PP، و 75٪، و همچنین provitamin A و کاروتن است. به همین دلیل این عنصر اغلب توصیه می شود به استفاده از افراد مسن و همچنین کسانی که کم تحرک شده اند.

خواص ویژه ای از بلغور ذرت اجازه می دهد تقریبا هر روز از آن استفاده کنید. پس از همه، محصولات ارائه شده می توان به راحتی قابل هضم است.

غذاهای کالری

پخت و پز بلغور ذرت است وقت گیر است. با این حال، باید توجه داشت که بسیاری از جنس عادلانه می ترسند به خوردن غذاهای با این عنصر است. علت آن چیست؟ واقعیت این است که 100 گرم بلغور ذرت شامل حدود 325 کالری است. اما، با وجود مقدار کالری بالا، این محصول هنوز قادر به منفی شکل ایده آل خود را تحت تاثیر قرار. از آنجا که کربوهیدرات های موجود در آن پیچیده است. به همین دلیل است هضم آنها از بدن خود را به یک مقدار زیادی از انرژی نیاز دارند.

ما نمی توانیم بگوییم که با استفاده منظم از فرنی ذرت شما قادر به تمیز کردن بدن خود از سموم و آفت کش ها.

شامپو رشد مو فوری و رشد مجدد مو بایوفول کانادا ضد ریزش و رشد مجدد فوری و بدون بازگشت مو

درمان فوری ریزش مو با شامپو رشد مو ایج دیفنس بایوفول کانادا.

این شامپو ضد ریزش مو گیاهی فاقد ماینوکسیدیل است.

درمان فوری ریزش مو را این شامپو ضد ریزش مو فوری درمان میکند.

بایوفول تولید کننده بهترین شامپو ضد ریزش مو است.

شامپو رشد مو فوری بایوفول دارای ب کمپلکس و آپی ژنین است که جریان خون را در کف سر بالا برده و ترکیبات مغذی را به ریشه سر می رساند.

ترکیب غلات و حبوبات

بلغور ذرت، خواص مفید است که غیر قابل انکار است، حاوی مقدار زیادی از عناصر کمیاب. در میان آنها، من می خواهم به ویژه سیلیکون، که دارای اثر مثبت بر رشد مو و قلعه دندان برجسته.

سوپ از چنین دانه می توانید تمام فرایندهای فاسد کننده در روده رخ سرکوب می کنند. این واقعیت است که با این واقعیت که ظرف حاوی مقدار زیادی فیبر در رژیم غذایی است.

همانطور که به خوبی شناخته شده است، آن را شامل بلغور ذرت پروتئین 8.3٪. با این حال، آنها ناقص و نه ضعیف جذب می شود. این به این معنی است که افرادی که به طور منظم قبل از ما مصرف کالا، هرگز بهبود می یابند و رشد چربی است.

همانطور که در بالا ذکر شد، بلغور ذرت حاوی مقدار زیادی از مواد معدنی و ویتامین ها است. به همین دلیل است در کشورهایی که غذاهای نسبتا شایع از این مواد تشکیل دهنده، مردم کمتر از بیماری های قلبی عروقی رنج می برند.

محلول ضد ریزش مو شوک

درمان فوری ریزش مو در خانم ها و آقایان با محلول ضد ریزش مو شوک میسر می شود.

این تونیک ضد ریزش مو فاقد ماینوکسیدیل و ترکیبات شیمیایی و ترکیبات هورمونی است.

این محلول ضد ریزش مو فوری ضخیم کننده مو و ترمیم کننده ریشه مو است.

محلول ضد ریزش مو گیاهی بایوفول دارای پلاسنتا کمپلکس، ب کمپلکسو آمینو اسید است.

این محلول گیاهی ضد ریزش مو ریشه مو را مستحکم و ضخیم می کند و مانع از ریزش مو به راحتی و در اثر شستشو و سشوار و حمام می شود.

بلغور ذرت: مضر

همانطور که با هر محصول، غنی از عناصر کمیاب و ویتامین ها، غلات و حبوبات ذرت، بیش از حد، موارد منع مصرف آن است. آسیب آن می تواند به انسان می شود، استفاده از آن در زخم حاد 12 tiperstnoj روده و معده، و همچنین اگر شما دارای حساسیت فوق العاده است.

ما نمی توانیم بگوییم که پزشکان توصیه می شود به غذا خوردن ظروف ساخته شده بر اساس ذرت یا ذرت بلغور، افراد با وزن کم هنگام تولد. این عمدتا به علت این واقعیت است که این محصول دارای تاثیر مستقیم بر اشتها، به طور قابل توجهی کاهش آن.

تحقیقات پزشکی

ظروف ساخته شده از ذرت بلغور، دستور العمل های خواهد شد که بیشتر مورد بحث قرار گرفته، از خواص فوق حتی پس از عملیات حرارتی از دست دادن نیست. به همین دلیل است که این محصول توصیه می شود برای استفاده برای کسانی که می خواهند برای تمیز کردن روده خود را و کل ارگانیسم از پرتوزا و سموم است.

فواید بلغور ذرت

این محصول با محتوای کربوهیدرات با شاخص گلیسمی کم برجسته است. با تشکر از آنها ، شما از انرژی لازم برای توسعه عملکردهای حیاتی بهره می برید. این ماده غدایی به دلیل اختلاط کربوهیدرات ها ، سلامت پانکراس را تهدید نمی کند ، بنابراین سطح قند خون ثابت می ماند.

همچنین ، مقدار قابل توجهی فیبر در غلات ذرت وجود دارد. طبق مطالعه ای که در مجله بهداشت عمومی اروپا منتشر شده است ، این ماده برای حفظ سلامت مناسب روده ضروری است و خطر یبوست را کاهش می دهد.

ژل لاغری فوری بدن هات چیلی

کاهش وزن و لاغری موضعی و همچنین درمان فوری سلولیت با کرم ضد سلولیت هات چیلی به راحتی امکان پذیر است.

کاهش سایز فوری و موضعی و چربی سوزیبا قدرت بسیار بالا تنها با یک دوره مصرف با کرم لاغری هات چیلی برای بدن صورت میگیرد.

ژل لاغری فوری بدن و شکم و پهلو هات چیلی ساخت کشور تایوان است.

فرم دهی به بدن و لاغری شکم و پهلو و تمامی اندام بدن به صورت موضعی با ژل لاغری شکم و پهلو هات چیلی با اثردهی بالا بدون نیاز به وزش و رژیم سخت میسر است.

این کرم لاغری فوری دارای اثردهی فوق العاده فوری و چربی سوزی سریع و فوری می باشد.

ژل لاغری فوری هات چیلی مخصوص خانم ها و آقایان بدون محدودیت است.
ژل لاغری هات چیلی نیاز به ورزش نداشته و به تنهایی اثر گذار است البته می توان این ژل را برای اثربخشی بیشتر ورزش و رژیم لاغری به عنوان یک مکمل اثربخش مصرف کرد.

بلغور ذرت نیز به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین A در محتوای آن ، خودنمایی می کند. همانطور که در آخرین مقالات علمی مشاهده شده است ، ثابت شده است که دارای محتوای محافظتی بر سلامت چشم است. مقدار کافی مواد مغذی دارد که به کاهش دژنراسیون ماکولا( شایعترین علت کوری در افراد مسن ) کمک می کند.

سرانجام ، فواید سلامتی پتاسیم در محتوای آن نشان داده شده است ، زیرا اثر سدیم را خنثی می کند و فشار خون را کاهش می دهد. نشان داده شده است که این ماده معدنی در رژیم غذایی افرادی که نوعی تغییر در عملکرد سیستم قلبی عروقی نشان داده اند ، از اهمیت زیادی برخوردار است.

ورزشکاران می توانند از بلغور ذرت به عنوان مکمل غذایی در رژیم های غذایی خود استفاده کنند.

چگونه بلغور ذرت را مصرف کنیم؟

اگرچه استفاده از آن به عنوان غذای فرعی امری طبیعی است ، اما روش های مختلفی برای خوردن این غذا وجود دارد. مکمل وعده غذایی با محصولی حاوی پروتئین های با ارزش بیولوژیکی بالا مانند گوشت ، ماهی و تخم مرغ مفید است.

ارزش غذایی و خواص ذرت

در اینجا حقایق تغذیه‌ای برای ۱۰۰ گرم ذرت زرد پخته شده را آورده‌ایم:

  • کالری: ۹۶
  • آب: ۷۳%
  • پروتئین: ۳.۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۱ گرم
  • شکر: ۴.۵ گرم
  • فیبر: ۲.۴ گرم
  • چربی: ۱.۵ گرم

کربوهیدرات‌ها

مانند تمام غلات، ذرت در درجه اول از کربوهیدرات تشکیل شده است. نشاسته کربوهیدرات اصلی آن است که ۲۸ تا ۸۰ درصد وزن خشک آن را تشکیل می‌دهد. ذرت همچنین مقادیر کمی شکر (۱۳-۱٪) را فراهم می‌کند. با وجود قند موجود در ذرت شیرین، این ماده غذایی با گلیسمی بالا نیست و از نظر شاخص گلایسمی (GI) در رتبه پایین یا متوسط ​​قرار دارد. شاخص گلایسمی اندازه گیری سرعت هضم کربوهیدرات‌ها است. غذاهایی که در این شاخص رتبه بالایی دارند، ممکن است باعث افزایش ناسالم قند خون شوند.

فیبر

ذرت حاوی مقدار مناسبی فیبر است. یک کیسه متوسط ​​(۱۱۲ گرم) پاپ کورن سینما تقریباً ۱۶ گرم فیبر دارد. این به ترتیب ۴۲ و ۶۴ درصد ارزش روزانه (DV) برای مردان و زنان است. در حالی که محتوای فیبر انواع مختلف ذرت متفاوت است، به طور کلی حدود ۹ تا ۱۵ درصد وزن خشک آن را تشکیل می‌دهد. بنابراین یکی از خواص ذرت مکزیکی آب پز یا هر ذرت دیگری، کمک به بهبود یبوست و سلامت دستگاه گوارش است.

پروتئین

ذرت منبع مناسبی از پروتئین است. بسته به تنوع، محتوای پروتئین از ۱۰ تا ۱۵٪ متغیر است. فراوان‌ترین پروتئین‌ها در ذرت به نام زین شناخته می‌شوند که ۴۴ تا ۷۹ درصد از کل محتوای پروتئین را تشکیل می‌دهند. به طور کلی، کیفیت پروتئین زین‌ها ضعیف است؛ زیرا آن‌ها فاقد برخی اسیدهای آمینه ضروری هستند. Zeins کاربردهای صنعتی زیادی دارد، زیرا در تولید چسب‌ها، جوهرها و پوشش‌های قرص‌ها، آب نبات‌ها و آجیل‌ها استفاده می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد