فواید زرده تخم مرغ برای پوست بسیار است. زرده تخم مرغ به طور ویژه ای پوست را تغذیه می کند، زیرا غنی از آب، چربی سالم، مولتی ویتامین ها و همچنین مواد معدنی است. این ماده یک آبرسان کامل است، زیرا حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب و آب است. زرده تخم مرغ برای پوست های خشک، بسیار مفید است، زیرا رطوبت را در سلول های پوست نگه می دارد و پوست را نرم، صاف و لطیف می کند. ویتامین A موجود در زرده تخم مرغ برای درمان آکنه بسیار مهم است.
فواید زرده تخم مرغ
قبل از اینکه بخواهیم به ساخت ماسک زرده تخم مرغ بپردازیم، بهتر است ابتدا با مزیت های این ماده منحصر به فرد آشنا شوید. بدون شک این موضوع می توانند درک شما از این مقاله را افزایش دهد. به طو کلی این مزیت ها را می توان در موارد زیر خلاصه نمود .
زرده تخم مرغ سرشار از ویتامین A می باشد . این ماده می تواند برای درمان جوش و آکنه بسیار مفید باشد. به همین جهت بسیاری از ماسک زرده تخم مرغ برای درمان جوش های صورت خود استفاده می کنند.
زرده تخم مرغ سرشار از آب و چربی های سالم است. این ماده می تواند موجب آبرسانی و لطافت پوست های خشک شود .
منبع غنی از مولتی ویتامین ها
منبع غنی از مواد معدنی ارزشمند
قابلیت جذب سریع برای پوست
سرشار از اسید های آمینه مغذی
و…
این موارد تنها گوشه ای از مزیت های منحصر به فردی است که در این محصول دیده می شود . ترکیب کلی آنها باعث شده است تا این ماده گزینه ای مناسب برای ساخت ماسک های صورت باشد. ما در ادامه چند مورد از محبوب ترین ماسک های قابل ساخت با این ماده را خدمت شما عزیزان معرفی می کنیم
تخم مرغ دارای سه قسمت جداگانه شامل پوسته، سفیده و زرده است. زرده تخم مرغ قسمتی از تخم مرغ است که رویان در حال رشد را تغذیه می کند. به عنوان یک غذا، زرده منبع عمده ای از ویتامین ها و مواد معدنی است. ترکیبات زرده حاوی چربی و کلسترول و در حدود یک پنجم پروتئین است.
هنگامی که یک تخم مرغ خام را باز می کنید، زرده به شکل یک بخش دایره ای است و سفیده هم دور تا دور زرده و به صورت محافظی برای جنین رو به رشد قرار گرفته است. زرده و سفیده تخم مرغ هر یک دارای فواید زیادی برای بدن هستند که در این مطلب به خواص زرده ی آن می پردازیم.
ارزش غذایی زرده تخم مرغ
ارزش غذایی و پروتئینی زرده تخم مرغ، که در رده بهترین پروتئین های مواد غذایی قرار دارد، حدودا 7/93 درصد است که این میزان با توجه به دیگر مواد غذایی بالا بوده و در اولین رده قرار می گیرد.
زرده تخم مرغ نسبت به سفیده تخم مرغ حاوی ویتامین های بیشتر است. هر زرده تخم مرغ حاوی هفت ویتامین B6، B، B12،A،D،E و K است. مقدار پروتئین موجود در هر زرده 2٫7 گرم است.